MENU
Aula_close Layer 1

Familierum

Familierum er en frivillig forening, med et netværk af og for forældre og fagpersoner, hvor vores viden, redskaber og erfaringer kan komme hinanden til gode. Et sted hvor alle er lige og hvor målet er at gøre en forskel for børnene og deres familier. Når og hvis ens barn har det svært og ikke trives, kan det være meget svært at finde ud af, hvor man skal starte og slutte og man kan føle sig alene. Nogen gange kan man have behov for at mødes med andre, der måske står i samme situation som en selv, eller nogen der kan hjælpe en videre med, hvad man evt. skal gøre

Familierum er et netværk, hvor man er medlem, fordi man ønsker at blive klædt på til de udfordringer, der kan komme, og hvor vi hele tiden udvikles og bliver klogere på os selv og vores børn. Vi skaber et netværk, hvor vores erfaringer, ideer og redskaber kan samles og komme hinanden til gode. Derved styrkes vores familier og derved vores børns muligheder.

Man behøver ikke at have en diagnose for, at det til tider kan være svært. Faktisk er der en stor gruppe “grå zone” børn, der ikke har eller skal have en diagnose, men hvor hverdagen og dens krav og stimuli kan blive for meget, og det kan være det, de reagerer på. Når ens barn ikke trives, så påvirkes hele familien.

Mål
Vores mål er at gøre det nemmere at være forældre til børn, der har nogle udfordringer.
I bund og grund at gøre en forskel – for vores børn og familiers skyld.

Samarbejde
Om du er mor, far, lærer eller pædagog er underordnet, alle kan komme med input og erfaringer og hvis vi lægger al vores viden sammen kan vi gå hen og blive specialister, som både kan komme til gavn i klasselokalet, i hjemmet og i daginstitutionen. Vi vil være med at skabe en rød tråd omkring barnet og dets udvikling og muligheder, og ved at man kan arbejde sammen og modtage de samme informationer, f.eks. via foredrag, workshops og kurser har man et meget bedre grundlag for at opnå gode resultater.

Vi ønsker, at Foreningen Familierum, er et sted hvor alle interessenter kan mødes og udveksle erfaringer, blive inspireret og sammen skabe et godt og udviklende miljø for alle. Hvor vi kan mødes på “neutral grund” og lære af hinanden, for derved at danne bro mellem fagpersoner og forældre.

For at kunne opnå det bedste resultat, har vi et tæt samarbejde med Glostrup Kommune. Via tæt samarbejde og konstruktiv dialog, vil vi skabe de bedste forhold for de familier, der har brug for lidt ekstra hjælp i perioder.

Læs mere om Familierum på foreningens hjemmeside.